Historia jonë

ShenZhen StarBoxes Products Co., Ltd u themelua në 1999.

Fabrika jonë

Punëtoritë tona zënë një sipërfaqe prej më shumë se 20,000 metra katrorë.

Misioni yne

Ne punojmë së bashku për Printimin dhe Paketimin e Gjelbër.

Pajisjet e prodhimit

Ne kemi shumë pajisje të avancuara të automatizuara për të mbështetur kapacitet të madh të prodhimit.

Rreth StarBoxes

E themeluar në 1999, ShenZhen StarBoxes Products Co., Ltd është e specializuar në kuti letre me cilësi të lartë, të tilla si kutitë e dhuratave prej letre, Kutitë e paketimit të kozmetikës, Kuti për paketimin e parfumeve, Kuti për paketim çokollate, Kutitë e paketimit elektronik, Kuti letre e palosshme, Kuti kartoni dhe kështu me radhë, gjatë 200 punonjës dhe inxhinierë të aftë dhe me efikasitet të lartë, punëtoritë tona zënë një sipërfaqe prej më shumë se 20,000 metra katrorë.

HULUMTIMI TANI