• Дома
 • Козметичка кутија
Козметичка кутија
 • Custom Hot Stamping Cosmetic Rigid Paper Box Packaging With Matt Lamination
  Custom Hot Stamping Cosmetic Rigid Paper Box Packaging With Matt Lamination Cosmetic Box Advantage 1.More than 19 долгогодишно искуство во индустријата за пакување . 2.Конкурентна фабричка цена . 3.Строг систем за контрола на квалитетот и систем за пребарување преку Интернет . 4.Достапен е бесплатен дизајн и примероци. 5.Уникатен дизајн за пакување подароци Фенси хартиена кутија со чист прозорец
 • Custom Small Foldable Matt Cardboard Art Paper Cosmetic Packaging Box
  Custom Small Foldable Matt Cardboard Art Paper Cosmetic Packaging Box Cosmetic Box Advantage 1.Low MOQ: Може многу добро да го исполни вашиот промотивен бизнис. 2. OEM прифатен: Можеме да произведеме кој било ваш дизајн. 3. Добра услуга: Ние ги третираме клиентите како пријатели. 4. Добар квалитет: Имаме строга контрола на квалитетот…
 • Custom Rectangular Cosmetic Paper Box Packaging With Matt Lamination
  Custom Rectangular Cosmetic Paper Box Packaging With Matt Lamination Cosmetic Box Advantage 1.Low MOQ: Може многу добро да го исполни вашиот промотивен бизнис. 2. OEM прифатен: Можеме да произведеме кој било ваш дизајн. 3. Добра услуга: Ние ги третираме клиентите како пријатели. 4. Добар квалитет: We have strict quality control system…
 • Both Sides Printed Carton Embossed Hot Stamping Cosmetic Paper Box Packaging
  Both Sides Printed Carton Embossed Hot Stamping Cosmetic Paper Box Packaging Cosmetic Box Advantage 1. Minimum order quantity: it can well meet your promotion business. 2.OEM acceptance: we can produce any design you want. 3. Good service: we regard customers as friends. 4.Excellent quality: we have strict quality…
 • Luxury Cosmetic Box Packaging Luxury Gift Box Packaging With Magnetic Closure
  Luxury Cosmetic Box Packaging Luxury Gift Box Packaging With Magnetic Closure Cosmetic Box Advantage 1.100% производител и може да дизајнираме сами Нашата фабрика е во Шенжен, Кина со 100 персонал кој е со најдобра кредитна способност, сигурност на вашето апсолутно ветување. We have many years production experience and…
 • Custom Logo Cosmetic Box Design Printed 350gsm Paper Box Packaging
  Custom Logo Cosmetic Box Design Printed 350gsm Paper Box Packaging Cosmetic Box Advantage 1.Low MOQ: Може многу добро да го исполни вашиот промотивен бизнис. 2. OEM прифатен: Можеме да произведеме кој било ваш дизајн. 3. Добра услуга: Ние ги третираме клиентите како пријатели. 4. Добар квалитет: Имаме строга контрола на квалитетот…
 • Beautiful Gift Perfume Paper Box Packaging With Hot Stamping
  Beautiful Gift Perfume Paper Box Packaging With Hot Stamping Cosmetic Box Advantage 1.Low MOQ: Може многу добро да го исполни вашиот промотивен бизнис. 2. OEM прифатен: Можеме да произведеме кој било ваш дизајн. 3. Добра услуга: Ние ги третираме клиентите како пријатели. 4. Добар квалитет: Имаме строга контрола на квалитетот…
 • Luxury Creative Custom Box Packaging Cosmetic Product Paper Box With Tray
  Luxury Creative Custom Box Packaging Cosmetic Product Paper Box With Tray Cosmetic Box Advantage 1.Low MOQ: Може многу добро да го исполни вашиот промотивен бизнис. 2. OEM прифатен: Можеме да произведеме кој било ваш дизајн. 3. Добра услуга: Ние ги третираме клиентите како пријатели. 4. Добар квалитет: Имаме строг квалитет…
 • Custom Hot Stamping Cosmetic Rigid Paper Box Packaging With Matt Lamination
  Custom Hot Stamping Cosmetic Rigid Paper Box Packaging With Matt Lamination Cosmetic Box Advantage 1.Low MOQ: Може многу добро да го исполни вашиот промотивен бизнис. 2. OEM прифатен: Можеме да произведеме кој било ваш дизајн. 3. Добра услуга: Ние ги третираме клиентите како пријатели. 4. Добар квалитет: Ние имаме…
12 Страница 1 на 2
Испратете ни ја вашата порака:
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА