Нашата приказна

ShenZhen StarBoxes Products Co., Ltd е основана во 1999.

Нашата фабрика

Нашите работилници зафаќаат површина од повеќе од 20,000 квадратни метри.

Нашата мисија

Работиме заедно за зелено печатење и пакување.

Опрема за производство

Имаме многу напредна автоматска опрема за поддршка на голем капацитет на производство.

Нашите истакнати производи

Прилагодени хартиени кутии, Кутии за подароци, Склопувачки кутии, Козметички кутии, Магнетни кутии,
Кутии во облик, Комплет пакети за подароци, Поштенски сандачиња

За StarBoxes

Основана во 1999, ShenZhen StarBoxes Products Co., Ltd е специјализирана за висококвалитетни хартиени кутии, како што се хартиени кутии за подароци, Козметички кутии за пакување, Кутии за пакување парфеми, Чоколадни кутии за пакување, Електронски кутии за пакување, Склоплива хартиена кутија, Картонски кутии и така натаму, над 200 вешти и високоефикасни вработени и инженери, нашите работилници зафаќаат површина од повеќе од 20,000 квадратни метри.

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА